Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hiteles tudósítás egy szent földi útjáról

Napi cáfolhatatlan!

2017/04/07. - írta: hűalattvaló

Egyeseknek elég vér szorult a pucájába, hogy olyan ormótlan hazugságokat terjesszenek, melyek szerint ’romokban hever’ az egészségügy. Na most ők vagy nem látják a fától az erdőt, vagy direkt állítanak valótlanságokat. Ugyanis vaknak kell ahhoz lenni, hogy ne vegyük észre: a kormány progresszíven, a jövőbe mutatóan kezeli a problémát. A kulcsszó a megelőzés, prevenció! Egy tudatosabb, egészség-centrikusabb, fittebb, sportosabb nemzedék kinevelése a cél! Akiknek nem az jelenti a problémát, hogy a löttyedt, lagymatag, lóbaszó, cukorbajos testük melyik részén áll le a keringés valami tumor miatt, hanem, hogy 80 vagy 90 évig éljenek! Mert a sport, ugyebár, egyenlő az egészséggel! A sportok királya, mint szavannán az oroszlán, pediglen a foci! Tehát azért épül több stadion, hogy kevesebb kórház kelljen! Kezdik már kapiskálni ’egyesek’?

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!

demot001_gorvenykor.JPG

Szólj hozzá!

És Te?

2017/04/07. - írta: hűalattvaló

Orbán Viktor a mai napon eddig 1.244 nyugdíjast kísért át a zebrán, 106 elveszett kutyát talált meg, 51 kiscicát hozott le a fáról, 209 embert vitt a két kezében kórházba, ott további 40 szülést vezetett le, s mind a negyvenet meg is keresztelte, 126 misét celebrált, 34 párt esketett össze, 3.312 csövesnek adott aprót a Tarlós tudtával, 93 vonat miatta nem késett, 1.021 embernek kívánt boldog születésnapot, és mindet meg is lepte valami aprósággal, 3 fillérrel olcsóbbá tette a benzint, 23 betöréses rablást akadályozott meg és 18 kifosztást, 2 muzzlin pokolgépet hatástalanított (az egyiket éppen a gyermeked iskolájában!), 105 migránst csípett fülön a határon, 3.450 megfáradt közmunkás helyett 8.712 utcát söpört végig, 2 jobbikos képviselőt szégyenített meg nyilvánosan, ebből 1 Vona Gábort, 173 nőnek miatta volt nedves álma, 500.000 Nemzeti Konzultációs levelet közvetített, és mindenhol fölaprította a fát vagy levitte a szemetet, hajnalban 153.907 alsó középosztálybeli gyerkőcnek maga csomagolta a reggelijét, és mindet le is feleltette jelesre hit- és erkölcstanból, 3 disszertációt publikált a demokráciáról és a szabadságjogokról, valamint új alapokra helyezte a közgazdaságtant, lefőzött 2.000 liter pálinkát, és 273.000 csésze kávét a korán kelőknek, és 1.768 késő helyett vette fel időben a munkát, 513 embernek helyszínen kiegyenlítette a parkolási bírságát, 6 Gyurcsányt vont felelősségre, 78 részeg férjet kísért haza, és exkuzálta őket a feleségük előtt, mondván, ő itatta le őket, 9 transzplantációs listán levőnek adta oda a veséjét, 5 brüsszeli ninja kémmel végzett puszta kézzel, 3 ellenünk áskálódó diplomata nyakát is kitörte, 414 fiatalt hozott haza a hátán paciztatva, 71 gól mellett lőtt 3 kapufát is, és adott 14 gólpasszt, 506 ember miatta nyert a tippmixen, a válogatott tagjait maga gyúrta meg Telkiben, Gera combizmát kézrátétellel gyógyította (ő azóta ugrott már 3 szaltót), 114 gyorshajtót figyelmeztetett jóságosan, az utolsó pillanatban széttépve a csekket, 3 Soros-alapítványt szüntetett meg, 87 hőbörgésben berekedt tüntetőnek adott Halls cukorkát, 103.000.000 eurót törlesztett saját zsebből az IMF-nek, és erre megkérte a barátait is, 8 fuldoklót mentett ki a vízből, 5 alkalommal használta a Heimlich-fogást, és végül 4 ember helyett mondta illedelmességből a liftben, hogy ő fingott!

És Te? Te mit tettél a nemzetért ma?

Itt a mérce!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!

gallerychar_1900x900_mos_52e05e3fe24a61_04593858.jpg

Szólj hozzá!

Napi cáfolhatatlan!

2017/04/06. - írta: hűalattvaló

Stabil a forint! Próbáld ki, még a legkisebb is! Tessék, na rajta, ha nekem nem hiszel! Fogj meg egy ötforintost, és tedd az asztalra! Na, mozog? Ficánkol? Kergeti a farkát? Nem, öcsém, marad, nyugszik, mert STABIL! Ha nincs körmöd, még fölvenned is nehéz, nemhogy föllökni! STABILITÁS, PÉNZÜGYILEG! Ezek tények, azok pedig makacs dolgok!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!

1 komment

Agitátorok, reakciósok, felforgató elemek!

2017/04/06. - írta: hűalattvaló

Vannak emberek, akikbe semmiféle tisztesség nem szorult. Vannak emberek, akik utolsó, mocskos hazugságokat szajkóznak egész életükben. Vannak emberek, akik lelkiismeret furdalás nélkül képesek mások bemocskolására, kizárólag a saját alantas érdekeiket szem előtt tartva! Mind ismerünk ilyen illetőket, nap, mint nap látjuk őket a televízió képernyőjén, amint ordas koholmányaikkal okádják tele az étert! De most betelt a pohár, mert átlépték a Rubicont!

Van bőr a pofájukon a szájukra venni Őt! Őt, akinek büszke arcéléről sugárzik az igazán kiemelkedő vezetőket jellemző, s már oly sokszor megénekelt tisztesség, és a Haza felé mutatott önzetlen, féltő szeretet! Őt, aki ezen a kontinensen egyedül képes volt megőrizni a józan ítélőképességét a nemzetek vezetői közül! Őt, aki fénylő váteszként, világítótorony gyanánt ragyogja be a szellemi alászállásnak azt a korát, amit mi modernitásnak nevezünk. Őt, aki arkangyalként, lángoló pallosával hárítja el fejünk felől Brüsszel mindenkit kiszipolyozni kész rabigáját, s pajzsa mögött oltalmat nyerhetünk a keresztyén vérre szomjazó muzulmán hordák öldöklő rohama elől! Őt, aki, mint a tenger viharaival dacoló magányos szikla, zátonyként tornyosul a liberalizmus minden megmételyező szenny-cunamija előtt! Őt, aki a kénköves pokol legmélyebb bugyrába száműzte rettegett Rezsidémont! Őt, aki nem roppant meg a karvalytőke és az IMF csontokat morzsoló szorításában, aki nem lett a pénzoligarchák csaholó kutyája, kik koncként vetették népüket a vérszívó piócák elé! Épp ellenkezőleg! Tízmillió ember láncait tépte szét puszta kézzel, mikor kiállt, és azt mondta ’eddig és ne tovább!’; és a paraziták iszkoltak perzselő tekintete elől! A svájci frankot hazáig kergette! A lelketlen kufárokat pedig elszámoltatta! Legalább tizenkettőig!

És ezt az embert merik megszólni! Őt, aki feláldozta álmát, hogy egyszer híres labdarúgó váljék belőle - pedig szép jövőt jósoltak az ördögien cselező, villámgyors alcsútdobozi-Maradónának -, de ő könnyes szemmel elbúcsúzott a reményeitől, vágyaitól, mert hívta Őt a Nemzet, és tudta, hogy ezt kell tennie, mert ez a helyes. És egy jóttányit sem tért le erről az útról azóta! Fáradhatatlanul az ország felemelésén ügyködik! (Aki egy várost meg tud állítani, az egy országot is felemel, világos?!) Nem számolja a beleölt órákat, nem figyel már a vérre, a verejtékre, mely tajtékként lepi fenséges homlokát, csak atyai mosollyal nyugtázza népe boldogulását! Nem fogad el hálálkodást, dicsérő szavakat; a hízelgéstől jeges borzongás fut végig a gerince mentén; az ajándékokat visszautasítja, mert ő nem talmi csillogásért, földi javakért teszi, amit tesz, hanem a Teremtővel összhangban, transzcendentális síkon vezérli népét megváltás felé!

Károgók, nézzetek a lelketek mélyére, ha még nem adtátok el! És szálljon meg titeket a rossznyavalya meg a szégyen, hogy egy önfeláldozó, szentéletű emberen köszörülitek kígyónyelvetek! A gyehenna tüze emésszen titeket ezért a mérhetetlen becstelenségért örökkön-örökké! De azt jó, ha tudjátok, hogy míg Őt a történelem fogja igazolni, addig titeket a Soros komátokkal együtt fog maga alá temetni Bábel tornya, melynek Jerikó-kürtje már a Viktor kezében van, és nem fél használni!

VIKTOR, VICTORY!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!

Címkék: meg rohadjatok
28 komment

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

2017/04/06. - írta: hűalattvaló

Először is: a bérkommentelőknek mondom már most, hogy nem tartozom közéjük, tehát én ezért nem kapok pénzt! Ha kapnék sem fogadnám el! Inkább átutalnám az MLSZ-nek, hogy annyi év kínkeserves nélkülözés, és semmibe vétel után végre ismét méltó legyen régi, nagy híréhez!

Másodszor: aki azt hiszi, hogy ez valami vicc, az majd akkor se felejtsen el röhögni, mikor kopog a TEK!

Harmadszor: cenzúra nincs, csak tabu témák!

Negyedszer: aki mocskolódni jön ide, ill. primitív, nyomdafestéket nem tűrő hangnemben nyilvánul meg, azt úgy kikúrjuk a redvás picsába, hogy kurva anyja se ismer rá!

Ötödször: szerencsétek, hogy nem én vagyok a spanyol inkvizíció!

Hatodszor: diktátor alatt minden esetben a gyorsgépelő személyzetnek szöveget mondó illetőre gondolunk! Igen, Te is!

Hetedszer: aki szerint, az ’elmúlt nyolc év’ szókapcsolat valami változékony, relatív dologra utal, és nem a 2002 és 2010 között tízmillió emberen végrehajtott, előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkossági kísérletre, az majd gondolkodhat nyolc évekről, miután bekopogott a TEK!

Nyolcadszor: óbégatni, irigykedni lehet, de ennyi erővel már rég kiválthattad volna a párttagságid!

Kilencedszer: a foci egy szép, és férfias sport!

Tizedszer: HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!

 

mozes-tortenete-1-638.jpg

Szólj hozzá!